Arbeta hos oss

Tivoli Förskolor letar alltid efter duktiga och trevliga medarbetare. Vi har förskolor i och kring Stockholmsområdet och det finns goda möjligheter att hitta en arbetsplats som passar dig och din vardag.

Vår personalidé är att skapa ett klimat där våra medarbetare känner stolthet, engagemang och delaktighet. Att förverkliga läroplanens intentioner är endast möjligt med kompetent personal som drivs av att utveckla och förädla förskolans verksamhet. Genom att tillhandahålla en god arbetsmiljö med ett begriplig, förutsägbart och strukturerat arbetssätt skapar vi en känsla av sammanhang och delaktighet. Tivoli Förskolors ”nyckelord” som genomsyrar allt vi gör är engagemang, ansvar, samarbete och kompetens.

Samtidigt måste det finnas utrymme för glädje och skratt och tillsammans bygger vi en gemenskap, en vi-känsla där alla blir sedda och lyssnade på.

Som medarbetare hos Tivoli Förskolor erbjuds du bland annat;

Möjlighet att vara med och påverka.
Stimulerande kompetensutveckling.
Karriärmöjligheter.
En trevlig och många gånger unik arbetsmiljö.

Välkommen att söka arbete hos oss på rekrytering@tivoliforskolor.se

Om du är intresserad av att arbeta på Busbolaget eller någon annan av våra förskolor i Västerås, når du oss på rekrytering.vasteras@tivoliforskolor.se

Aktuella lediga tjänster finns närmare beskrivna på Tivoli Förskolor.